Update: 'PSV staat open voor tijdelijke terugkeer van miljoenenaankoop Romero'

Update: 'PSV staat open voor tijdelijke terugkeer van miljoenenaankoop Romero'

Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019 om 08:24vr 31-05-2019 om 08:24

De eerste optie voor Maximiliano Romero lijkt zich aan te dienen. De PSV'er kan terugkeren bij zijn oude club Velez Sarsfield. Vermoedelijk gaat het om een transfer op huurbasis.

Dat melden Argentijnse media, waaronder Olé. Technisch manager John de Jong van PSV sprak onlangs in het Eindhovens Dagblad over de kansen van Romero en bevestigde dat de de club de Argentijn een jaar wil verhuren. "Hij is 20 jaar, moet ergens een jaar gaan spelen."

"Hier blijft de onzekerheid of we hem die kans kunnen bieden", aldus De Jong. "We gaan helpen een goede club te zoeken. Alle opties zijn daarbij open." Voor Romero werd tien miljoen euro betaald door PSV. Het afgelopen seizoen kwam hij tot slechts negen speelminuten in de Eredivisie. Romero was lang geblesseerd.

Olé meldt dat Velez Sarsfield al met PSV onderhandelt over een huurtransfer van Romero. 

Update 31.5 08:22: PSV is bereid om Romero naar Velez Sarsfield te laten gaan, mits alles financieel past. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Omdat PSV miljoenen voor Romero heeft betaald, is de club niet van plan om financieel veel water bij de wijn te doen. Het salaris van Romero zou een struikelblok kunnen vormen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Breekt Romero ooit nog door in PSV 1?

(6775 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws