Een heel goede aankoop, maar ik vind het een beetje onbeschaafd van Maher

"Een heel goede aankoop, maar ik vind het een beetje onbeschaafd van Maher"

Gepubliceerd: donderdag 30 mei 2019 om 16:27do 30-05-2019 om 16:27

Johan Derksen snapt dat FC Utrecht belangstelling heeft getoond voor Adam Maher, die 'een beetje onbeschaafd' wordt genoemd door de analist. AZ ging er voorzichtig vanuit dat Maher bij zou tekenen in Alkmaar, maar was verbaasd toen de club hoorde dat hij toch besloot te vertrekken.

Onder meer Vitesse en Utrecht hebben interesse in Maher. Laatstgenoemde club lijkt de beste papieren te hebben. "Dat vind ik een heel goede aankoop, maar ik vind het een beetje onbeschaafd van Maher dat hij AZ meteen afwees", vertelt Derksen voor de camera van Veronica.

Derksen legt uit: "Hij is bij PSV en FC Twente mislukt. AZ heeft hem opgeraapt en hem weer aan het voetballen gekregen. Hij had best uit solidariteit en dank voor misschien iets minder geld bij AZ mogen tekenen. Dat soort gevoelens hebben voetballers blijkbaar niet."

"Ik denk dat hij bij Utrecht heel goed past. John van den Brom kent hem, maar het is ook een risico. Als je bij PSV en Twente mislukt, waarom zou je dan bij Utrecht slagen? Dat is linke soep. Hij heeft veel ervaring, dus ze moeten hem dan nu aantrekken. Ik vind het geen onverstandige aankoop", zegt Derksen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Ben je het eens met Derksen?

(2354 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws