Contractnieuws uit Almere: 'De man die het hele vijfjarentraject gaat meemaken'

Contractnieuws uit Almere: 'De man die het hele vijfjarentraject gaat meemaken'

Gepubliceerd: donderdag 30 mei 2019 om 16:53do 30-05-2019 om 16:53

Almere City heeft het contract van vaste waarde Damon Mirani met twee seizoenen verlengd, meldt de club donderdag via de officiële kanalen. De beslissing om Almere trouw te blijven is 'bewust genomen'.

"Ik heb echt het idee dat de club binnen enkele jaren de stap naar de Eredivisie kan maken en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken", vertelt Mirani op de clubsite van Almere. "Dit is wederom een belangrijk moment in mijn carrière."

"Er waren meerderde opties, maar mijn gevoel bij Almere City FC is het beste. Ik ben een echt gevoelsmens, dus dat heeft zwaar meegewogen in mijn beslissing om bij te tekenen. Bovendien zijn de faciliteiten hier allemaal goed verzorgd en ben ik ervan overtuigd dat ik mijzelf bij deze club uitstekend kan blijven ontwikkelen."

Technisch directeur Robert Maaskant spreekt zijn tevredenheid uit over de nieuwe verbintenis van Mirani. "Damon is de man die het hele vijfjarentraject van deze club gaat meemaken. Hij is precies de speler die past bij onze ambities. Een op en top prof. Ik ben blij dat hij ervoor gekozen heeft om bij ons te blijven, ondanks aanbiedingen van verschillende andere clubs."

Mirani doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax, waarna hij in 2016 naar Almere vertrok. Daar groeide hij uit tot basisspeler in de verdediging. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws