Mourinho: 'Een fenomenale dag voor zijn leven en carrière. Ik ben er blij mee'

Mourinho: 'Een fenomenale dag voor zijn leven en carrière. Ik ben er blij mee'

Gepubliceerd: zondag 2 juni 2019 om 00:03zo 02-06-2019 om 00:03

José Mourinho is blij voor Jürgen Klopp, die eindelijk een Champions League-finale heeft weten te winnen. De Duitser verloor er een met Borussia Dortmund en ging vorig jaar met Liverpool ten onder tegen Real Madrid. Dit seizoen lukte het Klopp wél.

"Het is moeilijk om er een te verliezen, het moet heel, heel moeilijk zijn om er twee te verliezen", zegt Mourinho bij beIN Sports. "Het is een fenomenale dag voor zijn leven, voor zijn carrière. Ik ben er erg blij mee. Soms is voetbal niet eerlijk."

Mourinho vindt dat ook Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino een compliment verdient. "Mauricio heeft vier goede jaren bij Spurs. Hij heeft ze naar de finale van de Champions League gebracht en wacht nog altijd op zijn eerste trofee. Ik vind het spijtig voor Mauricio."

"De Engelse fan is erg trouw. Ze weten wanneer iemand alles geeft of niet. Het is anders dan in andere landen. Tottenham zal ongetwijfeld liefde voelen als ze thuis komen. Volgend seizoen spelen ze weer in hun eigen stadion. Dan spelen ze met de trots door wat ze gepresteerd hebben en overheerst niet het verlies."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws