Jans wil weer trainer worden: 'Ik ben al gepolst door een aantal clubs'

Jans wil weer trainer worden: 'Ik ben al gepolst door een aantal clubs'

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 12:37di 04-06-2019 om 12:37

Ron Jans wil weer aan de slag als trainer en is al door een aantal clubs gepolst. Na de afgelopen twee jaar als technisch manager te hebben geopereerd bij FC Groningen, wil Jans weer het veld op.

"Ik wil weer trainer worden", is Jans stellig tegenover het Algemeen Dagblad. "Deze functie bij FC Groningen was heel boeiend, maar gaf me te weinig voldoening. Ik heb veel geleerd en vond het hartstikke interessant, maar ik deed meer dingen die energie kostten dan opleverden. Ik pas beter op het veld."

Jans is bezig aan zijn laatste weken als technisch manager van FC Groningen en is van plan daarna ik één of twee maanden tijd voor zichzelf te nemen. "Alle clubs zijn dan bezet. Benieuwd hoe het is om voor het eerst een paar maanden niets te hebben. Ik ben al wel gepolst door een aantal clubs, maar ik wil een goede keuze maken en niet overhaast beslissen", legt hij uit. Welke clubs Jans precies hebben benaderd, is niet bekend.

Eerst wacht Jans een eenmalig optreden als bondscoach van Noord-Nederland. Op 15 juni speelt die ploeg een semi-interland tegen Noord-Duitsland.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws