Ajax anderhalve maand voor seizoensopening al door zijn jaarkaarten heen

Ajax anderhalve maand voor seizoensopening al door zijn jaarkaarten heen

04-06-2019 19:37
214

Ajax is nu al door alle seizoenkaarten voor het seizoen 2019/2020 heen, melden de Amsterdammers dinsdag via de officiële kanalen. Liefst 98 procent van de bezitters van een eigen stoeltje in de Johan Cruijff Arena besloot om zijn seizoenkaart te verlengen.

Dat de opengevallen tribuneplaatsen snel weer opgevuld zijn, mag geen verrassing genoemd worden. Ajax liet eind mei weten dat de wachtlijst voor een seizoenkaart uit liefst 35 duizend geïnteresseerden bestond. Ook in de skyboxen en de business seats was het dringen geblazen. Per wedstrijd zullen ruim tienduizend stoeltjes beschikbaar blijven voor de losse verkoop.

De belangstellenden mogen eind juli voor het eerst weer naar het stadion. Ajax speelt op zaterdag 27 juli de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal – die sinds enkele jaren in het stadion van de landskampioen wordt afgewerkt – tegen PSV. Tijdens het daaropvolgende weekend begint het nieuwe Eredivisie-seizoen en op dinsdag 6 of woensdag 7 augustus begint Ajax aan de derde voorrondes van de Champions League.