FC Twente stunt met komst van drievoudig Oranje-international Verhaegh

FC Twente stunt met komst van drievoudig Oranje-international Verhaegh

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 22:58wo 05-06-2019 om 22:58

Paul Verhaegh keert terug in de Eredivisie. FC Twente heeft de slag om de 35-jarige rechtsback gewonnen, zo maakt de promovendus woensdagavond bekend.

Verhaegh tekent na de medische keuring een contract tot de zomer van 2020 in Enschede. De drievoudig international komt transfervrij over van VfL Wolfsburg. In Duitsland speelde hij ook jarenlang voor FC Augsburg. Twente troeft in de strijd om de handtekening van Verhaegh onder meer AZ, FC Groningen en VVV-Venlo af.

"Na bijna tien jaar in Duitsland te hebben gespeeld wilde ik graag terug naar Nederland", vertelt Verhaegh op de website van zijn nieuwe club. "Dat dit bij FC Twente gaat gebeuren daar ben ik blij om. Een mooie club met een indrukwekkende supportersschare."

"Bij het eerste gesprek dat ik had met Ted van Leeuwen was het gevoel direct goed en was ik ervan overtuigd dat dit de beste keuze is voor mij", vervolgt Verhaegh, die Van Leeuwen kent van zijn AGOVV-periode. "FC Twente is terug in de Eredivisie en ik hoop een mooie bijdrage te leveren aan een goed en succesvol seizoen."

Twente meldt dat Verhaegh op 24 juni de medische keuring ondergaat, waarna hij aan zal sluiten bij de selectie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws