Vermeer heeft 'verrassing': 'Veel mensen schrikken als ik mijn shirt uitdoe'

Vermeer heeft 'verrassing': 'Veel mensen schrikken als ik mijn shirt uitdoe'

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 19:18do 06-06-2019 om 19:18

Weinig mensen weten het, maar het lijf van Kenneth Vermeer zit vol met tatoeages. Dat vertelt de doelman van Feyenoord aan Feyenoord Magazine.

"Op mijn vijftiende ging ik voor het eerst naar de tattooshop. Mijn zus ging de eerste keren stiekem, maar ik vroeg direct toestemming aan mijn moeder. En die kreeg ik", aldus Vermeer. "Ze noemden me 'De Panter', dus ik wilde een panter op mijn arm. In eerste instantie zou ik het bij wat tattoos op mijn armen houden, maar al snel kwamen er tatoeages op mijn rug, borst en benen bij."

"Veel mensen schrikken als ik mijn shirt uitdoe. Ik laat mijn tatoeages namelijk niet echt zien aan de buitenwereld, dus voor velen komt het als een verrassing dat ik er zoveel heb", vervolgt de doelman, wiens tatoeages vaak een religieuze betekenis hebben. "Andere tatoeages zijn meer persoonlijk. (...) Pfff, ik heb er veel, man."

Door de tatoeages heeft Vermeer het idee dat hij belangrijke zaken altijd met zich meedraagt. "Nu ik ze zo heb opgesomd, weet je wel dat ik een gelovige jongen ben. Dat laat ik ook af en toe op social media zien, door religieuze teksten te delen. Iemand die gelooft, kan daar heel veel kracht uit halen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws