'Geen exotisch avontuur voor Ajax-huurling, terugkeer in Amsterdam is uitgesloten'

'Geen exotisch avontuur voor Ajax-huurling, terugkeer in Amsterdam is uitgesloten'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 10:36za 08-06-2019 om 10:36

De toekomst van Ajax-huurling Benjamin van Leer is hoogst onzeker. De doelman, die het afgelopen seizoen door de Amsterdammers werd uitgeleend aan NAC Breda, lijkt geen toekomst meer te hebben in de Johan Cruijff Arena.

Volgens diverse Indonesische media lonkte er een overstap naar Indonesië voor Van Leer, waar hij ook zijn roots heeft liggen. Het zou gaan om topclub Persebaya Surabaya, maar Ajax Showtime schrijft dat die move er niet zal komen. De website heeft contact gehad met Mustapha Nakhli, zaakwaarnemer van Van Leer, die aangaf dat 'de club zich niet heeft gemeld bij het management van de doelman en een overgang dus niet aan de orde is'. Van de geruchten zou niets waar zijn.

Het is dan ook nog onduidelijk waar Van Leer volgend seizoen wel actief zal zijn. Gezien het feit dat Ajax doelman Kjell Scherpen heeft overgenomen van FC Emmen en dat de Amsterdamse club overweegt om ook Bruno Varela definitief van Benfica over te nemen lijkt het in ieder geval uitgesloten dat Van Leer volgend seizoen in de Johan Cruijff Arena actief zal zijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws