Droomtransfer defintief: El Ghazi gaat de Premier League in na ijzersterk seizoen

Droomtransfer defintief: El Ghazi gaat de Premier League in na ijzersterk seizoen

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 11:13ma 10-06-2019 om 11:13

Anwar El Ghazi blijft speler van Aston Villa. De Engelse club meldt maandagochtend dat de 24-jarige aanvaller definitief is overgenomen van LOSC Lille. Afgelopen seizoen speelde El Ghazi al op huurbasis op Villa Park. 

De vleugelaanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor de komende vier seizoenen speler van Aston Villa maakt. Hoeveel de club uit Birmingham betaalt aan Lille is niet bekend gemaakt, maar Engelse media hebben het over een transfersom van zo'n krappe tien miljoen euro.

El Ghazi was dit seizoen een van de belangrijke pionnen in het elftal dat uiteindelijk na het spelen van play-offs promoveerde naar de Premier League. Met een doelpunt in de finale van de play-off bekroonde El Ghazi een ijzersterk seizoen in Engeland. In het Championship kwam hij 34 keer in actie en scoorde hij zes keer.

Manager Dean Smith is verheugd. "Anwar heeft op Wembley aan iedereen laten zien hoe belangrijk hij kan zijn voor Aston Villa. Hij is klaar voor de stap naar de Premier League. Het is een jonge speler met een ongelooflijk potentieel. Hij zal een geweldige toevoeging zijn voor de selectie van komend seizoen", aldus Smith.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws