'Manchester United oriënteert zich en ziet 'No. 1 target' rondlopen bij Ajax'

'Manchester United oriënteert zich en ziet 'No. 1 target' rondlopen bij Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 12:09di 11-06-2019 om 12:09

Andre Onana is de gedoodverfde favoriet om David de Gea op te volgen bij Manchester United. Dat meldt The Independent. De Ajax-doelman staat er bij de nummer zes van het afgelopen Premier League-seizoen beter op dan Jan Oblak van Atlético Madrid.

Manchester United houdt serieus rekening met een vertrek van De Gea, wiens contract volgend jaar afloopt. Hij wordt in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Juventus. Atlético-ster Oblak wil naar verluidt graag verkassen naar Old Trafford, maar de technische leiding van United heeft volgens The Independent een voorkeur voor Onana. Dat heeft mede te maken met het forse prijskaartje van Oblak: de Sloveen moet 130 miljoen euro kosten.

Onana is volgens Engelse media beschikbaar vanaf ongeveer 45 miljoen euro. Een transfer van de Kameroense doelman ligt echter niet voor de hand. Eind maart zette hij bij Ajax zijn handtekening onder nieuw contract tot de zomer van 2022. De Amsterdamse club gaf Onana bovendien een forse salarisverbetering. Toch zou Manchester United hem nog steeds zien als 'No. 1 target'. Ook FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen staat op het lijstje.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Onana rijp voor een transfer naar Manchester United?

(2743 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws