Gullit 'helemaal in de war' in studio van Ziggo Sport: 'Ze staan 1-0 voor. Niet?'

Gullit 'helemaal in de war' in studio van Ziggo Sport: 'Ze staan 1-0 voor. Niet?'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 09:57wo 12-06-2019 om 09:57

Ruud Gullit was dinsdagavond niet echt scherp in de studio van Ziggo Sport. De analist moest in de rust van diverse EK-kwalificatieduels zijn oordeel vellen over Italië-Bosnië, maar hij had gemist dat niet het thuisland, maar de gasten op voorsprong waren gekomen tijdens de eerste helft. 

Een onnavolgbare analyse volgde. "Italië heeft het moeilijk, maar ze staan toch wel met 1-0 voor, toch? Nee? Ik zag net die goal van Italië toch, of niet? Dan heb ik het verkeerd gezien. Ik raak er helemaal van in de war", aldus de voormalig assistent-bondscoach van Oranje. 

Pikk
Gullit en presentator Bas van Veenendaal hadden daarnaast de grootste lol om Artur Pikk, een vleugelverdediger van Estland. "Hij gaat constant op en neer. Pikk gaat constant langs de lijn", aldus een grijnzende Gullit. 

De Esten stonden na 45 minuten met 5-0 achter tegen Duitsland. Reden genoeg voor Gullit om weer wat grappen te maken. "Pikk is eigenlijk het voorbeeld hoe slap het eigenlijk is. Hij is honderd procent op zijn pik getrapt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws