'PEC Zwolle bezig met dubbelslag: akkoord met Mous, Werder-goalie gehuurd'

'PEC Zwolle bezig met dubbelslag: akkoord met Mous, Werder-goalie gehuurd'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 11:52wo 12-06-2019 om 11:52

De kans is groot dat PEC Zwolle niet één, maar twee keepers gaat vastleggen. Volgens De Stentor is de eredivisionist bezig met Xavier Mous en Michael Zetterer.

PEC Zwolle is op zoek naar nieuwe doelmannen, omdat Mickey van der Hart is vertrokken naar het Poolse Lech Poznan en Diederik Boer een punt achter zijn carrière heeft gezet. Het heeft er volgens De Stentor alle schijn van dat Zetterer en Mous hun opvolgers worden.

Mous staat onder contract bij SC Cambuur en wordt al langer begeerd door PEC. Inmiddels zou er een persoonlijk akkoord zijn gesloten met de 23-jarige doelman. Omdat Mous nog een seizoen vastligt in Leeuwarden, moet PEC een transfersom betalen. De onderhandelingen daarvoor zijn volop gaande en gaan de goede kant op.

Zetterer staat onder contract bij Werder Bremen. Het is de bedoeling dat hij komend seizoen op huurbasis in Zwolle speelt. De Duitser maakte in 2015 de overstap van Unterhaching naar Werder Bremen, maar wacht nog op zijn eerste optreden in de hoofdmacht van de Bundesliga-club. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan het Oostenrijkse Austria Klagenfurt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws