Ajax maakt prioriteit van komst Promes: 'Dat is wel serieus, hij wordt genoemd'

Ajax maakt prioriteit van komst Promes: 'Dat is wel serieus, hij wordt genoemd'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 23:57do 13-06-2019 om 23:57

De interesse van Ajax in Quincy Promes is serieus te noemen. Dat zegt Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf. De vleugelaanvaller van Oranje staat, net als een aantal andere internationals, in de belangstelling van de Amsterdammers.

Ajax zou veel spelers van Oranje analyseren, omdat de club Nederlandse spelers wil halen en niet te veel afhankelijk wil worden van buitenlandse spelers. Een overstap van Promes zou in dat straatje passen. "Dat is wel serieus", zegt Driessen bij FOX Sports.

"Promes zou dan voor de rechterkant gehaald worden", vervolgt de journalist van De Telegraaf. "Iedereen bij Oranje wordt ook genoemd en geanalyseerd bij Ajax, omdat het dus Nederlanders zijn." Een voordeel voor Ajax zou zijn dat trainer Erik ten Hag in het verleden succesvol met Promes heeft samengewerkt, wordt ook aangegeven in het praatprogramma van FOX Sports.

De Amsterdammers hebben Martin Odegaard ook nog niet helemaal uit het hoofd gezet. De Noorse creatieveling lijkt naar Bayer Leverkusen te vertrekken, maar Ajax geeft volgens Driessen niet op. "Als ze hem kunnen krijgen, dan nemen ze hem."

Poll

Is Promes een goede versterking voor Ajax?

(23895 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws