Veerman mag hopen op Eredivisie-transfer: FC Emmen brengt tweede bod uit

Veerman mag hopen op Eredivisie-transfer: FC Emmen brengt tweede bod uit

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 18:10vr 14-06-2019 om 18:10

FC Emmen dingt nadrukkelijk naar de gunsten van Joey Veerman. De eredivisionist bracht inmiddels een tweede bod uit op de twintigjarige middenvelder, nadat een eerste voorstel werd afgewezen door FC Volendam.

Dat weet VoetbalPrimeur. Veerman kan rekenen op interesse van meerdere Eredivisie-clubs. Onlangs toonde ook Keuken Kampioen Divisie-kampioen FC Twente al belangstelling voor hem.

Veerman beschikt bij Volendam over een contract tot de zomer van 2020. Het is geen geheim dat hij graag de overstap naar de Eredivisie maakt. "Het zal een moeilijk verhaal worden, maar ik heb al vaak genoeg gezegd dat ik een stap hoger op wil. De ene na de andere speler vertrekt naar de Eredivisie, maar ik steeds niet", liet hij in april al weten aan het Noordhollands Dagblad. Veerman stond in het verleden in de belangstelling van FC Utrecht, maar die deal ketste af.

Het afgelopen seizoen kwam Veerman nauwelijks in actie. In de derde wedstrijd van het seizoen brak de rechtspoot zijn middenvoetsbeentje. Daar kwam in de winterstop een knieblessure overheen. Medio april maakte Veerman zijn rentree. Hij speelde uiteindelijk acht competitieduels, waarin hij twee keer scoorde.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws