NEC maakt uitgaande transfer wereldkundig: 'Wilde dan ook bij De Treffers blijven'

NEC maakt uitgaande transfer wereldkundig: 'Wilde dan ook bij De Treffers blijven'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 21:33vr 14-06-2019 om 21:33

NEC heeft vrijdagavond een uitgaande transfer aangekondigd. De twintigjarige spits Lowie van Zundert keert na de zomer niet meer terug in De Goffert en maakt de overstap naar Tweede Divisie-club De Treffers uit het naburige Groesbeek.

Van Zundert werd tijdens het seizoen 2017/2018 uitgeleend aan RKC Waalwijk en maakte daar zijn debuut in het betaald voetbal. Afgelopen jaar mocht hij een aantal keer op de bank zitten bij NEC, maar van een debuut namens de Nijmegenaren kwam het uiteindelijk niet. De spits werd na de winterstop al verhuurd aan De Treffers en zal nu dus op permanente basis verkassen.

Het contract van Van Zundert liep nog één seizoen door, maar is 'in onderling overleg ontbonden', laat NEC weten via de clubsite. De Nijmegenaar is blij met zijn transfer, laat hij weten aan de officiële kanalen van De Treffers. "Ik heb het afgelopen halve voetbaljaar een geweldig gevoel overgehouden aan De Treffers. Ik vind het een hele mooie club met een super sfeer. Ik wilde dan ook heel graag blijven bij De Treffers."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws