'Interesse in De Jong nog niet concreet: geen sprake van snelle transfer'

'Interesse in De Jong nog niet concreet: geen sprake van snelle transfer'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 07:30za 15-06-2019 om 07:30

In Mexico wordt overtuigend gemeld dat Luuk de Jong hard op weg is naar Monterrey CF, maar het Eindhovens Dagblad trapt op de rem. Er is interesse uit Mexico voor de PSV-spits, maar van een transfer is nog geen sprake.

Volgens het Mexicaanse Record zijn Monterrey, PSV en De Jong akkoord met een transfer. De deal zou na het weekend officieel moeten worden, maar zover is het volgens het ED nog niet. Het regionale dagblad rept wel over Mexicaanse belangstelling, 'maar betrouwbare bronnen verklaren aan het ED dat er nu nog niets concreet is.'

Een transfer van De Jong zou PSV niet goed uitkomen. Trainer Mark van Bommel hoopt de clubtopscorer juist binnenboord te houden. PSV kan bij een transfer in ieder geval wel meerdere miljoenen tegemoet zien, maar het wordt niet duidelijk wat de spits exact op moet leveren. PSV betaalde in 2014 ruim vijf miljoen euro aan Borussia Mönchengladbach voor hem. 

Het ED zet vraagtekens bij een eventuele move van De Jong naar Midden-Amerika, omdat zijn plek in het Nederlands elftal dan mogelijk in gevaar komt.

Poll

De Jong naar Mexico

(1256 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws