Kluivert: 'Soms ben ik een beetje boos op mezelf, ik weet zeker dat het zal komen'

Kluivert: 'Soms ben ik een beetje boos op mezelf, ik weet zeker dat het zal komen'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 19:09za 15-06-2019 om 19:09

Justin Kluivert heeft geen spijt van zijn overstap naar AS Roma. De jonge buitenspeler hoopt zijn tweede jaar bij AS Roma meer goals te gaan maken, zo vertelt hij in een interview met AS Roma.

Kluivert maakte vorig jaar zomer de overstap van Ajax naar AS Roma. "Ik kan zeggen dat iedereen me heel erg heeft geholpen, maar zeker Rick (Karsdorp red.). Hij is ook Nederlander, ik ken hem uit Nederland en hij heeft me het een en ander verteld", aldus Kluivert op de website van AS Roma. "Daar ben ik dankbaar voor, maar ik denk dat iedereen zo goed mogelijk heeft geprobeerd mij te helpen."

De buitenspeler kwam in zijn eerste seizoen in Rome tot 35 optredens in de verschillende competities. Hij maakte daarin twee goals en gaf acht assists. "Ik wil meer... ik moet meer goals maken en ik kan het, dat weet ik. Soms ben ik een beetje boos op mezelf, maar dat helpt me het beste uit mezelf te halen. Ik weet zeker dat het zal komen. Ik geloof in mijzelf en dat is belangrijk", aldus Kluivert.

"Ik denk dat ik stappen heb gemaakt. Ik leer nog elke dag, dat zal ook volgend jaar zo zijn. Ik voel dat ik volwassener word. Ik ben geen jochie meer", vindt Kluivert. "Ik wist dat ik niet elke wedstrijd zou spelen. Het was een seizoen met ups en downs. Ik ben dankbaar en blij dat ik de stap heb gemaakt en kan niet wachten op het nieuwe seizoen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws