L'Équipe: Arsenal heeft contract voor verdediger (18) van 28 miljoen al paraat

L'Équipe: Arsenal heeft contract voor verdediger (18) van 28 miljoen al paraat

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 09:18ma 17-06-2019 om 09:18

Arsenal lijkt zijn eerste aanwinst voor het seizoen 2019/2020 binnen te hebben. De achttienjarige verdediger William Saliba lijkt over te komen van het Franse Saint-Étienne.

Saliba maakte dit seizoen zijn profdebuut namens Les Verts, groeide aan het einde van het seizoen uit tot vaste waarde en zette zijn handtekening onder een tot medio 2023 doorlopend contract. Volgens The Sun heeft Saint-Étienne zich hiermee verzekerd van een prijskaartje van 28 miljoen euro.

Arseanal laat zich echter niet afschrikken door de vraagprijs van de Fransen: The Gunners zijn persoonlijk al rond met Saliba en hebben een vijfjarig contract klaarliggen in Noord-Londen, meldt L'Équipe. Een akkoord met Saint-Étienne ligt er echter nog niet. De nummer vier van het afgelopen Ligue 1-seizoen wil de jonge verdediger alleen laten gaan, wanneer hij volgend seizoen nog één jaar gehuurd kan worden, maar Arsenal lijkt een dergelijke constructie niet te zien zitten.

Arsenal moet deze zomer wellicht afscheid nemen van Laurent Koscielny en lijkt in landgenoot Saliba een ideale opvolger te zien.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws