Update: Zaakwaarnemer bevestigt deal tussen PSV en Vitesse

Update: Zaakwaarnemer bevestigt deal tussen PSV en Vitesse

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 16:58ma 17-06-2019 om 16:58

Armando Obispo wordt door PSV verhuurd aan Vitesse. Dat melden het Eindhovens Dagblad en De Gelderlander maandagmiddag. De twintigjarige Obispo hoopt in Arnhem ervaring op te doen. Bij PSV heeft hij weinig tot geen uitzicht op speeltijd. 

Het ED schrijft dat de overstap van Obispo naar het Gelredom nog niet definitief is. De jonge verdediger 'wordt in de loop van deze week nog medisch gekeurd en daarna worden de zaken afgewikkeld.'

Blijkbaar waren verschillende clubs geïnteresseerd in de talentvolle stopper. Afgelopen seizoen kwam Obispo betrekkelijk weinig in actie namens Jong PSV, omdat trainer Mark van Bommel hem nodig had op de bank en de verdediger daardoor níet in actie mocht en kon komen in de Keuken Kampioen Divisie.

Ali Dursun, de zaakwaarnemer van de jonge PSV'er, wil de overstap 'bevestigen noch ontkennen'. Ook vanuit Arnhem blijft het vooralsnog stil. Obispo heeft in het Philips Stadion een contract tot medio 2021. 

Update 16.58: Dursun heeft inmiddels aan De Telegraaf bevestigd dat Obispo inderdaad voor een overstap naar Vitesse staat. Woensdag wordt hij medisch gekeurd door zijn nieuwe club. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Goede stap voor Obispo en PSV?

(2772 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws