'Salarisverdubbeling lonkt voor gewilde Vilhena; drie clubs hebben interesse'

'Salarisverdubbeling lonkt voor gewilde Vilhena; drie clubs hebben interesse'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 21:52ma 17-06-2019 om 21:52

Tonny Vilhena staat in de belangstelling van Spartak Moskou en FK Krasnodar. Dat melden Russische media maandag. Ook vanuit Engeland is er interesse voor Vilhena, die bij Feyenoord nog een contract voor één seizoen heeft.

Volgens het Russische Bombardir kan Vilhena in Rusland een meerjarig contract ondertekenen ter waarde van anderhalf miljoen euro per seizoen. Dat is naar verluidt twee keer zoveel als wat hij nu in Rotterdam-Zuid verdient. Vanuit Engeland heeft Championship-club West Bromwich Albion belangstelling.

Vilhena heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een stap naar het buitenland wil zetten. De middenvelder speelt al ruim zeven jaar in Rotterdamse dienst en lijkt nu écht op weg naar de uitgang. "Ik wil niet zeggen dat het bij Feyenoord nu te makkelijk gaat, maar ik speel al zeven jaar in het eerste en heb het gevoel dat het tijd is voor een stap hogerop en een nieuwe uitdaging", zei Vilhena een paar maanden geleden in het Feyenoord Magazine. 

"Ik hoop dat het in de toekomst kan, maar het gevoel bij een nieuwe club moet goed zijn, want ik heb altijd gezegd dat je een club als Feyenoord niet zomaar verlaat."

Poll

Wat moet Vilhena doen?

(3903 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws