'PSV mikt op 'ervaren speler' als Angelino-opvolger; Palacios kiest voor Spanje'

'PSV mikt op 'ervaren speler' als Angelino-opvolger; Palacios kiest voor Spanje'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 15:20di 18-06-2019 om 15:20

In de zoektocht naar een opvolger voor Angelino zet PSV hoog in. Het Eindhovens Dagblad schrijft dinsdag dat technisch manager John de Jong een 'ervaren linksback' wil aantrekken. 

Al na één jaar moet PSV afscheid nemen van Angelino. De Spaanse uitblinker staat volgens diverse media op het punt om een contract te signeren bij Manchester City. De kampioen van Engeland had de mogelijkheid om Angelino middels een terugkoopoptie naar het Etihad Stadium te halen. 

Technisch manager John de Jong wil naar verluidt een speler met ervaring aantrekken als opvolger voor de back. Het Amerikaanse talent Chris Gloster werd onlangs gelinkt aan PSV, maar hij zou - zo weet het ED - in eerste instantie in beeld zijn voor het beloftenelftal. 

Palacios
Ook de naam van Diego Palacios is gevallen in het Philips Stadion. De jonge Ecuadoriaan maakte afgelopen seizoen indruk bij Willem II, dat hem huurde van S.D. Aucas. ED-verslaggever Rik Elfrink zei dinsdagmiddag dat PSV waarschijnlijk naar de komst van Palacios kan fluiten. De jeugdinternational heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona B. Palacios is ook aan Ajax en Olympique Lyon gelinkt. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws