RKC in gesprek met Valencia: 'Ze gaan ons geen spelers door de strot duwen'
Van Mosselveld (rechts op de foto)

RKC in gesprek met Valencia: 'Ze gaan ons geen spelers door de strot duwen'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 17:53di 18-06-2019 om 17:53

RKC Waalwijk gaat mogelijk samenwerken met Valencia. Frank van Mosselveld, directeur van de Eredivisie-promovendus, erkent in gesprek met het Brabants Dagblad dat er 'contacten zijn'. 

Valencia-directeur Pablo Longoria is blijkbaar op zoek naar een club waar - zo omschrijft BD de situatie - 'talentvolle spelers die nu te lang bij Valencia B blijven hangen, elders een betere kans krijgen.'

Algemeen directeur Frank van Mosselveld laat weten dat er inderdaad 'contacten' zijn met de winnaar van de Copa del Rey. "Maar het gaat om een andere manier van samenwerken dan in de voetbalwereld gangbaar is. Valencia gaat ons geen spelers door de strot duwen. Er komen alleen spelers van Valencia naar RKC als wij denken dat die goed bij onze club passen. Spelers die opvallen bij Valencia B komen in onze reguliere scouting terecht."

RKC is momenteel een vierdaagse stage aan het organiseren in Valencia. "Goed voor de teambuilding. En een mooie gelegenheid voor de technische mensen om elkaar beter te leren kennen", aldus Van Mosselveld. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws