Troost reageert op Vilhena-nieuws: 'Geen persoonlijke toezeggingen gedaan'

Troost reageert op Vilhena-nieuws: 'Geen persoonlijke toezeggingen gedaan'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 15:35wo 19-06-2019 om 15:35

Feyenoord-directeur Sjaak Troost ontkent de berichtgeving van ELF Voetbal over de afgeketste transfer van Tonny Vilhena. De linkspoot stond in de belangstelling van het Russische FK Krasnodar, dat er echter niet uit is gekomen met Feyenoord.

Vilhena zou van scheidend directeur Martin van Geel de toezegging hebben gekregen dat hij voor een vastgestelde transfersom zou mogen vertrekken. ELF Voetbal liet dinsdag weten dat Troost deze afspraak had geschonden door alsnog een hogere vraagprijs te hanteren, waardoor Krasnodar uiteindelijk af zou zijn gehaakt. Vilhena had zelf al een akkoord bereikt met de Russen, maar blijft voorlopig 'gewoon' in Rotterdam-Zuid.

Hier is echter niets van waar, laat Troost woensdag weten aan RTV Rijnmond. "Alle door de club gemaakte afspraken worden opgenomen in contracten, die door alle partijen zijn ondertekend. Daarbij worden er geen persoonlijke toezeggingen gedaan", aldus Troost over de vermeende belofte van Van Geel. Volgens de directeur respecteert Feyenoord de contractueel vastgestelde afspraken. Voor welk bedrag Vilhena op te halen is, wil hij echter niet kwijt. "Zoals te doen gebruikelijk gaan wij verder nooit in op de inhoud van het contract."

Feyenoord loopt het risico Vilhena na het seizoen transfervrij kwijt te raken. De 24-jarige Oranje-international ligt nog tot medio 2020 vast.

Poll

Moet Feyenoord meewerken aan een vertrek van Vilhena?

(4949 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws