Gerbrands over Ajax en Bergwijn: Ik hoef me er niet druk over te maken

Gerbrands over Ajax en Bergwijn: "Ik hoef me er niet druk over te maken"

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 21:24wo 19-06-2019 om 21:24

Niemand van Ajax heeft zich bij PSV gemeld voor Steven Bergwijn. Dat herhaalt Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Eindhovense club.

Het is geen geheim dat Bergwijn in de belangstelling staat van Ajax, maar de Amsterdammers klopten nog niet op de deur van het Philips Stadion. "Tot nu toe is dit verhaal alleen in de pers verschenen en heeft niemand zich gemeld, dus ik hoef me er niet druk over te maken", zegt Gerbrands tegen FOX Sports.

PSV-trainer Mark van Bommel nuanceerde deze week tegenover VoetbalPrimeur zijn uitspraken van voor de zomerstop, toen hij zei dat een vertrek van Bergwijn onbespreekbaar was. "We willen hem niet aan Ajax verkopen", aldus Van Bommel. "Kijk, als Ajax komt, en ze betalen de juiste prijs, dan zal hij ongetwijfeld vertrekken."

Aan het einde van het afgelopen seizoen kwam De Telegraaf met het nieuws dat Ajax concrete belangstelling heeft voor Bergwijn. Directeur voetbalzaken Marc Overmars zou zelfs al contact hebben gehad met de Oranje-international. Bergwijn heeft in Eindhoven een contract tot medio 2022.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Bergwijn naar Ajax: zie jij het gebeuren?

(16761 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws