'Noodlijdend NEC zoekt nieuwe trainer in eigen gelederen: vier kandidaten'

'Noodlijdend NEC zoekt nieuwe trainer in eigen gelederen: vier kandidaten'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 07:28do 20-06-2019 om 07:28

Ruud Brood bleef in Breda, Jurgen Streppel koos voor Al Jazira en ook andere kandidaten kwamen om - vooral - financiële redenen niet naar het Goffertstadion. Keuken Kampioen Divisie-formatie NEC beschikt volgens dagblad De Gelderlander momenteel niet over de middelen om iemand van buiten aan te trekken. De kans is daarom groot dat een trainer uit eigen gelederen aan het roer komt te staan. 

NEC beschikt niet over budget om kandidaat-trainers een interessant salaris te betalen, laat staan een afkoopsom te betalen voor een coach. Daarom vermoedt De Gelderlander dat de Nijmegenaren nu waarschijnlijk kiezen voor een interne kandidaat.

Adrie Bogers, Ron de Groot, Rogier Meijer en François van Gesthuizen zijn allemaal werkzaam bij NEC. Zij zouden in de ogen van DG allemaal de leiding kúnnen krijgen in het Goffertstadion. Na het ontslag van Jack de Gier was De Groot afgelopen seizoen voor de vijfde keer in z'n loopbaan al interim-trainer van NEC. 

Ook assistent Bogers (foto) stond al eens aan het roer bij de club. Tijdens de winterstop van het seizoen 2017/18 werd hij plots vervangen door Pepijn Lijnders. Die samenwerking werd, op z'n zachtst gezegd, geen succes. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws