Transfervrije Marsman naar Feyenoord: doelman tekent contract voor twee jaar

Transfervrije Marsman naar Feyenoord: doelman tekent contract voor twee jaar

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 15:08do 20-06-2019 om 15:08

Feyenoord heeft zich versterkt met Nick Marsman. Dat maakt de Rotterdamse club donderdag bekend. Marsman komt transfervrij over van FC Utrecht, waar zijn contract niet werd verlengd.

Marsman tekent binnenkort een tweejarig contract in De Kuip. De 28-jarige doelman wordt aangetrokken als derde doelman achter Justin Bijlow en Kenneth Vermeer. Feyenoord had versterking nodig onder de lat, omdat Joris Delle is vertrokken en Ramon ten Hove volgend seizoen op huurbasis keept bij FC Dordrecht.

"Met Nick hebben we die gewenste versterking gevonden", verklaart technisch directeur Sjaak Troost op de clubsite. "Hij is een echte professional en heeft onlangs tijdens de play-offs met zijn vorige club nog laten zien er direct te kunnen staan als het erom gaat."

Marsman maakte in 2011 zijn profdebuut en kwam sindsdien uit voor FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Utrecht. Met de laatste club won hij afgelopen seizoen de play-offs om Europees voetbal. Tot nu toe stond Marsman in 114 Eredivisie-wedstrijden onder de lat. De doelman kwam in het verleden uit voor Jong Oranje.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws