Done deal: Pröpper en Locadia verwelkomen 'man van twintig miljoen'

Done deal: Pröpper en Locadia verwelkomen 'man van twintig miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 14:29wo 26-06-2019 om 14:29

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 14:51wo 26-06-2019 om 14:51

Brighton & Hove Albion heeft zich versterkt met Leandro Trossard. De club waar Davy Pröpper en Jürgen Locadia onder contract staan, heeft de transfer wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen.

De linksbuiten komt over van KRC Genk, dat naar verluidt een bedrag van rond de twintig miljoen euro ontvangt. Trossard werd afgelopen seizoen met Genk kampioen van België en kwam in 34 wedstrijden tot veertien goals.

In Brighton tekent Trossard een contract voor vier seizoenen. Voor Brighton is Trossard de tweede aanwinst van deze zomer. Eerder werd Matt Clarke al vastgelegd. Met die twee versterkingen hoopt Brighton zich komend seizoen opnieuw te handhaven in de Premier League. Vorig seizoen eindigden de Seagullss op een zeventiende plek, net boven de degradatiestreep.

Op de eigen website bedankt Genk de buitenspeler voor bewezen diensten. 'KRC Genk feliciteert Leandro met deze stap in zijn carrière, en is trots op haar ambassadeur in één van de sterkste competities van de wereld. Bedankt kapitein en succes Leandro! Samen zijn we Genk!'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws