Labyad blij met Ajax-transfer: Ik denk dat hij zeker een aanwinst is voor ons

Labyad blij met Ajax-transfer: "Ik denk dat hij zeker een aanwinst is voor ons"

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 18:11wo 26-06-2019 om 18:11

De prestaties van Ajax in de Champions League hebben wereldwijd wat losgemaakt. Dat merkte Zakaria Labyad tijdens zijn vakanties in Dubai en op Bali.

Emile van de Sande
OLDENZAAL

Labyad werd veel herkend. "Iedereen kent Ajax natuurlijk. De mensen vinden het gewoon knap wat wij hebben gepresteerd in de Champions League, maar ook in de Nederlandse competitie", vertelt hij aan VoetbalPrimeur. "Iedereen is trots dat wij zo ver zijn gekomen."

Ajax versterkte zich al met doelman Kjell Scherpen, verdedigers Kik Pierie en Lisandro Martínez en middenvelder Razvan Marin. Daar kwam deze week Quincy Promes bij. Labyad: "Ik ken Quincy al een tijdje, vanaf de jeugd eigenlijk. Hij heeft laten dat hij op een groot podium kan presteren, dus ik denk dat hij zeker een aanwinst is voor ons."

Over meer aankopen weet Labyad niets. "We bespreken het binnen de selectie niet en horen er niks van. Daar zijn we echt niet mee bezig. We zullen zien wat de toekomst brengt. Of we bij nieuws een appje krijgen van Marc Overmars? Oh nee, absoluut niet."

Check het hele interview met Zakaria Labyad hieronder

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws