'Zeer interessante speler' meldt zich bij FC Emmen: mogelijke zevende versterking

'Zeer interessante speler' meldt zich bij FC Emmen: mogelijke zevende versterking

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 18:55wo 26-06-2019 om 18:55

Tom Hiariej houdt vanaf woensdag zijn conditie op peil bij FC Emmen. Dick Lukkien, trainer van de Drentse eredivisionist, noemt hem een 'zeer interessante speler'.

Hiariej speelt volgens RTV Drenthe een rol in de twee oefenwedstrijden die FC Emmen donderdag en vrijdag speelt tegen respectievelijk Drents Verbond en Nieuw Buinen. Dat zou erop kunnen duiden dat de 31-jarige Groningen in aanmerking komt voor een contract. "Ik ga daar niet over, maar ik vind Tom een zeer interessante speler", verklaart Lukkien.

In het seizoen 2012/2013 speelde Hiariej al eens twaalf wedstrijden voor FC Emmen, dat hem destijds huurde van FC Groningen. In dienst van Groningen kwam de middenvelder tussen 2007 en 2017 tot 165 optredens. Twee jaar geleden verliet hij de club voor een avontuur in Australië, waar Hiariej ging spelen voor Central Coast Mariniers.

FC Emmen is tot dusver bijzonder actief op de transfermarkt. De nummer veertien van het afgelopen Eredivisie-seizoen versterkte zich al met Marko Kolar, Lorenzo Burnet, Matthias Hamrol, Ferhat Görgülü, Desevio Payne en Jan-Niklas Beste.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws