'Ajax-doelwit' Kean krijgt transferadvies van vader: Dat is beter dan Nederland

'Ajax-doelwit' Kean krijgt transferadvies van vader: "Dat is beter dan Nederland"

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 15:54do 27-06-2019 om 15:54

Laatste update: donderdag 27 juni 2019 om 17:41do 27-06-2019 om 17:41

Als het aan zijn vader ligt, maakt Moise Kean niet de overstap naar Ajax maar naar Internazionale. De Amsterdamse club wordt regelmatig in verband gebracht met de Italiaanse spits van Juventus.

In Italië werd onlangs nog gemeld dat Kean mogelijk wordt betrokken in de megatransfer van Matthijs de Ligt naar Juventus. Een verhuizing naar Nederland ligt echter niet voor de hand, denkt Biorou Jean. De vader van Kean stelt dat de negentienjarige spits een voorkeur heeft voor Internazionale.

"Het begon allemaal toen we over de markt liepen en ik hem vertelde dat hij een shirt mocht kiezen. Moise twijfelde niet en koos het Inter-shirt met Obafemi Martins achterop", vertelt Jean aan Passione Inter. "Inter is zijn thuis. Hij zou er graag heengaan. Het zal afhangen van de aanbieding die hij krijgt."

"Als Inter meer biedt dan hij op dit moment verdient bij Juventus, dan gaat Moise denk ik de overstap maken", vervolgt Kean senior, die niet onder de indruk is van de Ajax-geruchten. "Ik heb gelezen dat hij naar het buitenland kan, maar Mino Raiola (zijn zaakwaarnemer, red.) heeft mij nog niets laten weten. Ik adviseer hem naar Inter te gaan, zodat hij dichter bij mij kan zijn. Dat is beter dan Nederland."

Afgelopen seizoen brak Kean definitief door in het eerste elftal van De Oude Dame. In dertien Serie A-duels (acht invalbeurten) scoorde de tiener zes keer. In november maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg van Italië. Drie interlands leverden twee doelpunten op.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws