Buitenspel: 'Woedende Sneijder opgepakt in Utrecht wegens vernielen auto'

Buitenspel: 'Woedende Sneijder opgepakt in Utrecht wegens vernielen auto'

28-06-2019 20:14 Laatste update: 29-06-2019 13:16
75

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Sneijder opgepakt door politie
Wesley Sneijder is in de nacht van zondag op maandag opgepakt in Utrecht. Hij wordt ervan beschuldigd een auto te hebben vernield, melden De Telegraaf en 6Inside. Na het betalen van een schadevergoeding zou de zaak zijn afgedaan. De politie wil niet bevestigen dat het de recordinternational van het Nederlands elftal betreft, maar zegt wel dat een 35-jarige man is opgepakt. Het OM laat weten dat de man niet in Nederland woont en werkt, maar hier wel een verblijfplaats heeft.

Albert Verlinde van 6Inside claimt dat Sneijder ziedend is dat zijn slippertje in het nieuws komt. "Eén van onze redacteuren stuurde hem een bericht. Daar antwoordde hij op: Je ziet er hartstikke leuk uit, misschien kun je dat melden in de uitzending. Ik vind niet dat je dat kunt doen", aldus de showbizz-presentator. "Toen probeerden we Sneijder te bellen, dat lukte niet. Tot hij uit zichzelf belde en écht losging op onze redacteur. Écht losging."

Sneijder zou gedreigd hebben nooit meer medewerking te verlenen aan programma's van SBS 6. Ook Yolanthe zou de zender gaan boycotten.