Update: Ould-Chikh krijgt kans in Den Haag na mislukte stage bij Vitesse

Update: Ould-Chikh krijgt kans in Den Haag na mislukte stage bij Vitesse

Gepubliceerd: donderdag 1 augustus 2019 om 09:42do 01-08-2019 om 09:42

Vitesse heeft het gevallen toptalent Bilal Ould-Chikh op proef. Dat meldt de Arnhemse club zondagochtend. De 21-jarige aanvaller speelde in het verleden onder meer voor FC Twente en FC Utrecht.

Ould-Chikh speelde in de jeugd voor Feyenoord, RBC Roosendaal en Willem II, voordat Twente hem in 2012 oppikte. Twee jaar later maakte hij zijn debuut in de Eredivisie. Hij kwam uiteindelijk zestien keer in actie voor de Tukkers, waarin hij één keer scoorde.

Het toptalent maakte vervolgens een transfer naar Benfica, maar daar raakte zijn loopbaan in het slop. Een debuut voor de Portugese topclub bleef uit, waarna FC Utrecht hem een uitweg bood. Ook in de Domstad kwam hij evenwel nauwelijks aan spelen toe.

Ould-Chikh verbond zich eind januari nog voor 1,5 jaar aan Denizlispor, maar de Turken lieten hem deze zomer alweer gaan. Hij kwam geen minuut in actie.

Update 01/08: Ould-Chikh is vanaf donderdag op proef in Den Haag. ADO laat via de officiële kanalen weten dat de clubloze aanvaller aansluit bij de selectie van trainer Fons Groenendijk. De stage van Ould-Chikh in Arnhem leverde niets op. Maandag maakte Vitesse bekend dat het niet in zee gaat met de voormalig speler van onder meer FC Utrecht, Benfica en FC Twente. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws