Oranje-invalster schroeft marktwaarde op: Op Instagram groeit ze enorm hard

Oranje-invalster schroeft marktwaarde op: "Op Instagram groeit ze enorm hard"

Gepubliceerd: donderdag 4 juli 2019 om 15:17do 04-07-2019 om 15:17

De marktwaarde van Jill Roord (22) stijgt door haar prestaties op het WK met de Oranjevrouwen. In de halve finale tegen Zweden (1-0) vertolkte ze als invalster een belangrijke rol, zag zaakwaarneemster Leoni Blokhuis.

Roord wordt vertegenwoordigd door Blokhuis, die woensdagavond op de tribune zat in Lyon. Ze zag hoe 'haar' speler als invalster haar stempel drukte. "Jill bracht een nieuwe dimensie in het team. Dat zorgde ervoor dat Zweden wat meer onder druk kwam", aldus Blokhuis tegen RTV Oost.

Ondanks de goede invalbeurt, verwacht Blokhuis niet dat Roord een basisplaats heeft in de WK-finale tegen de Verenigde Staten. "Bondscoach Sarina Wiegman houdt normaal gesproken vast aan haar vaste elf speelsters. Maar dat Jill in de finale speeltijd gaat krijgen, dat kan bijna niet missen."

De prestaties van Roord, die komend seizoen voor Arsenal speelt, doen in elk geval wonderen voor haar marktwaarde. Blokhuis: "De waarde van Jill stijgt enorm. Voetballend, maar ook online. Op Instagram groeit zij enorm hard. Het is een speelster om voor de komende jaren in de gaten te houden."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

F O C U S 👀 #quarterfinals #fifawwc2019 🦁

Een bericht gedeeld door Jill Roord (@jillroord) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws