'West Ham United wil van Arnautovic af en accepteert 'verschrikkelijk' bod'

'West Ham United wil van Arnautovic af en accepteert 'verschrikkelijk' bod'

Gepubliceerd: donderdag 4 juli 2019 om 22:06do 04-07-2019 om 22:06

Marko Arnautovic is op weg naar de uitgang van West Ham United. De Premier League-club staat volgens de BBC en Sky Sports op het punt om een Chinees bod van Shanghai SIPG te accepteren.

Dat Arnautovic, die onlangs opnieuw een transferverzoek indiende, zo goed als zeker vertrekt bij West Ham is niet verrassend. Opvallender is dat de Londenaren het liefst zo snel mogelijk af willen van de oud-speler van FC Twente. Volgens Sky Sports is de relatie tussen club en speler zo slecht dat West Ham bereid is om een 'verschrikkelijk' bod te accepteren.

"Ik heb contact gehad met een belangrijke bron rond West Ham en vroeg hem: is het goed als wij melden dat Arnautovic op weg is naar China? Wij hebben gehoord dat het over twee dagen bekendgemaakt wordt", zegt Sky-verslaggever Kaveh Solhekol. "Hij reageerde net: Ja. Een verschrikkelijke deal voor ons, maar de manager, staf en spelers willen van hem af." Naar verwachting betaalt Shanghai 25 miljoen euro voor Arnautovic.

Solhekol vervolgt: "Ik kreeg net een ander bericht van iemand die ook weet wat er speelt bij West Ham. Hij zegt dat een transfer van 25 miljoen euro dichterbij komt. We hebben geen andere keuze dan Marko te laten gaan. Het is niet goed voor de teamgeest als hij blijft."

Arnautovic diende eind vorig jaar al een transferverzoek in bij West Ham, maar besloot toen verrassend een nieuw contract te tekenen. Een paar maanden later heeft hij dus alweer kenbaar gemaakt weg te willen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws