'Groningen meldt zich bij oude club Doan en aast net als Twente op aanvaller'

'Groningen meldt zich bij oude club Doan en aast net als Twente op aanvaller'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 14:32za 06-07-2019 om 14:32

Keito Nakamura is komend seizoen mogelijk in de Eredivisie te bewonderen. FC Groningen en FC Twente hebben namelijk hun zinnen gezet op de achttienjarige Japanse aanvaller, zo meldt Hochi News.

Nakamura is momenteel actief voor Gamba Osaka en staat te boek als een van de grootste talenten op de Japanse velden. De aanvaller, die zowel centraal als op de vleugels uit de voeten kan, speelde tot dusver 35 duels in het eerste elftal, waarin hij goed was voor acht treffers en drie assists. In mei kwam hij nog uit op het WK O20 voor Japan. In alle vier de duels was hij invaller.

Het contract van Nakamura bij Gamba Osaka loopt over zeven maanden af. Groningen en Twente zien dan ook hun kans schoon en zouden hem al een voorstel hebben gedaan. Of ze een transfersom willen betalen of hem transfervrij willen inlijven, is niet duidelijk. Ook het Belgische Zulte-Waregem is volgens het Japanse medium in de race.

Bij Groningen speelt met Ritsu Doan al een landgenoot van Nakamura. Ook hij kwam in de zomer van 2017 over van Gamba Osaka.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws