'Ajax beducht voor Engelse interesse en koppelt transfers De Ligt en Alvarez los'

'Ajax beducht voor Engelse interesse en koppelt transfers De Ligt en Alvarez los'

08-07-2019 06:52
87

De moeizame onderhandelingen tussen Ajax en Juventus over Matthijs de Ligt, hoeven geen gevolgen te hebben voor Edson Álvarez. De 21-jarige Mexicaan van Club América staat volgens De Telegraaf in de startblokken om naar Amsterdam te komen.

Álvarez is bij Ajax in beeld om de opvolger van De Ligt te worden, maar de Eredivisie-kampioen wil beide transfers nu 'loskoppelen'. Dat heeft alles te maken met de interesse uit de Premier League voor de mandekker. Wolverhampton Wanderers reisde zelfs al af naar Amerika, waar de Gold Cup wordt gespeeld, in een poging om Ajax, West Ham United en Crystal Palace af te troeven.

Wedden

Meer odds

Ajax wil daardoor niet langer wachten op een vertrek van De Ligt naar Juventus. De Amsterdammers weten dat Álvarez vijftien miljoen euro moet kosten en zijn persoonlijke eisen lijken geen obstakel te vormen. De verdediger, die ook als rechtsback en verdedigende middenvelder uit de voeten kan, won zondag de Gold Cup met Mexico door de Verenigde Staten te verslaan.

De Telegraaf meldde zondagavond al dat een akkoord tussen Ajax en Juventus vooralsnog ver weg is. De Italianen zouden vijftig miljoen euro hebben geboden.