'Heracles heeft een sfeervol en gezellig stadion als het vol is, het lijkt Engels'

'Heracles heeft een sfeervol en gezellig stadion als het vol is, het lijkt Engels'

09-07-2019 21:14 Laatste update: 22:42
96

Cyriel Dessers kijkt er naar uit om bij Heracles Almelo te gaan spelen en scoren. De Belgische spits is in Almelo de vervanger van Adrian Dalmau, die juist weer naar de oude club van Dessers gaat: FC Utrecht.

De sfeer in het stadion van Heracles heeft tijdens eerdere wedstrijden indruk gemaakt op Dessers. "Natuurlijk ken ik de club al omdat ik hier verschillende wedstrijden door de jaren heen heb gespeeld", zegt hij tegen het clubkanaal van de Heraclieden. "De sfeer was heel goed, dat herinner ik me wel. Een gezellig stadion als het goed gevuld is, met een goede sfeer en de fans dicht op het veld. Een beetje Engels, dat vind ik ook wel leuk."

De overstap van Dessers naar Almelo is niet van de ene op de andere dag geregeld. "Er was al langer sprake van interesse en ik ben heel blij dat we nu tot een akkoord zijn gekomen. Het is een kans voor mij om te spelen, me te tonen en doelpunten te maken. Dat is ook mijn hoofdkwaliteit. Daarnaast houden ze hier van inzet en hard werken. Ik hoop dat ik dat ook kan waarmaken."