Stegeman: 'Misschien komen er nog wel nieuwe spelers bij en verandert er wat'

Stegeman: 'Misschien komen er nog wel nieuwe spelers bij en verandert er wat'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 22:52di 09-07-2019 om 22:52

John Stegeman is nu een aantal weken actief als trainer van PEC Zwolle en begint langzaamaan zicht te krijgen op zijn selectie. De oefenmeester, die afgelopen zomer overkwam van Go Ahead Eagles, is tevreden met wat hij op de trainingen ziet.

De selectie van PEC is geschikt voor het type voetbal dat Stegeman wil spelen. "Ik vind dat wij een voetballende ploeg hebben", meldt de trainer in gesprek met het clubkanaal van de Blauwvingers. "De jongens willen het graag voetballend oplossen, daar houd ik wel van. Het is ook nog een jonge ploeg. We zijn nu twee weken onderweg, dus het is wel lastig om al iets te zeggen over een eventuele basiself."

De opstelling voor komend seizoen hangt volgens Stegeman ook nog van de transfermarkt af. "Misschien komen er nog wel wat spelers bij, dus er kan nog wel het één en ander veranderen. Nu ligt het niveau in ieder geval dicht bij elkaar."

PEC ging deze zomer in zee met Stegeman nadat hij als trainer van Go Ahead Eagles in de finale van de playoffs verloor van RKC Waalwijk. Dat kwam Stegeman op veel kritiek te staan uit Deventer. In het verleden was hij ook al coach van Heracles Almelo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws