'Na Onana en Tagliafico blijft ook Neres bij Ajax door verbeterd contract'

'Na Onana en Tagliafico blijft ook Neres bij Ajax door verbeterd contract'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 08:25do 11-07-2019 om 08:25

Het ziet er naar uit dat David Neres nog één jaar bij Ajax blijft, meldt het Braziliaanse Yahoo Esportes. De 22-jarige aanvaller zou binnenkort zijn handtekening onder een nieuw, verbeterd contract in de Johan Cruijff Arena zetten.

Neres gaf zelf na de Copa América al aan dat hij bij Ajax verwacht te blijven. Het Braziliaanse medium weet nu ook dat hij nog één seizoen bij Ajax wil blijven, in navolging van onder meer André Onana en Nicolas Tagliafico.

Atlético Madrid zou onlangs een bod van veertig miljoen hebben uitgebracht, maar dat werd afgewezen door Ajax, schrijft Yahoo. Ook Paris Saint-Germain toonde al interesse in de Braziliaanse international, maar een officieel bod bleef nog uit. Ajax lijkt daarmee opnieuw een steunpilaar binnenboord te houden. Tegelijkertijd is dat slecht nieuws voor São Paulo, dat met financiële problemen kampt en hoopte op een transfer van Neres.

São Paulo bedong bij de transfer van de buitenspeler naar Amsterdam begin 2017 een doorverkooppercentage van twintig procent. Ook heeft de Braziliaanse club recht op een opleidingsvergoeding van drie procent.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een langer verblijf van Neres bij Ajax is het beste voor zijn ontwikkeling

Eens
87%
Oneens
13%
(14207 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws