Lampard schenkt Nederlander (17) debuut bij Chelsea: 'Dit is onbetaalbaar'

Lampard schenkt Nederlander (17) debuut bij Chelsea: 'Dit is onbetaalbaar'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 13:52do 11-07-2019 om 13:52

Ian Maatsen is trots op zijn officieuze debuut voor Chelsea. De zeventienjarige Nederlander mocht in de tweede helft van de oefenwedstrijd tegen Bohemians (1-1) opdraven van manager Frank Lampard.

Na afloop was Lampard positief over de inbreng van Maatsen. "De manager was tevreden", vertelt de Chelsea-debutant aan Voetbal International. "Hij vond dat ik het fantastisch had gedaan en dat hij de manier van hoe ik elke dag train, terug zag in de wedstrijd. Dat gaf natuurlijk wel een heel goed gevoel."

Zijn debuut 'smaakt absoluut naar meer', aldus Maatsen. Voorlopig blijft hij meetrainen met de A-selectie. "Ik ben zeventien jaar", zegt de vleugelverdediger. "Wat ik nu meemaak en leer, is onbetaalbaar. Het enige dat ik kan doen, is hard trainen en in mezelf geloven. Dan moet alles goed komen. Dit debuut voelt als een begin."

Maatsen speelde afgelopen jaar bij Chelsea O23, waarmee hij de Champions League-finale bereikte. "De manager is heel relaxt, maar weet heel goed wat en hoe hij het wil hebben. Hij legt alles uit en als je dan met hem praat, voel je al dat je veel van hem kunt leren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws