VVV-Venlo vindt match via Tinder en presenteert achtste zomerversterking

VVV-Venlo vindt match via Tinder en presenteert achtste zomerversterking

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 12:42vr 12-07-2019 om 12:42

Laatste update: vrijdag 12 juli 2019 om 13:39vr 12-07-2019 om 13:39

VVV-Venlo heeft zich opnieuw versterkt. De 21-jarige spits Haji Wright komt over van Schalke 04 en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2020, met een optie op nog een seizoen.

Wright is een 1.93 meter lange spits, die in de Verenigde Staten bij Los Angeles Galaxy en New York Cosmos speelde. In 2017 werd hij weggeplukt door Schalke 04. Na een huurperiode bij het Duitse Sandhausen, maakte Wright afgelopen seizoen zijn Bundesliga-debuut voor Schalke. Hij kwam uiteindelijk zeven keer in actie.

"Jaren geleden heb ik mijn zinnen gezet op een succesvolle carrière in Europa. Na een aantal seizoenen in Duitsland hoop ik nu belangrijk te kunnen zijn voor VVV-Venlo", reageert Wright, wiens komst wordt bevestigd via Tinder, op de officiële website van VVV. "Ik kijk ernaar uit om voor VVV-Venlo in de eredivisie te gaan spelen."

Stan Valckx, technisch manager van VVV, is blij met de komst van de Amerikaanse jeugdinternational. "Haji is een uitstekende speler die onze voorhoede nog meer body gaat geven. Snelheid, duelkracht en erg doelgericht. We zijn blij en dankbaar dat we er samen met Schalke uit zijn gekomen en dat deze speler voor onze club heeft gekozen, want ik ben ervan overtuigd dat hij een meerwaarde is voor onze selectie met zijn inbreng en zijn inzet."

VVV heeft een werkvergunning moeten aanvragen voor Wright. Die procedure is naar verwachting over twee weken afgerond, waarna Wright in actie kan komen. De Venlose club versterkte zich deze zomer al met acht spelers: Elia Soriano, Richard Neudecker, Thorsten Kirschbaum, Steffan Schäfer, Samuel Scheimann, Jerome Sinclair en Tobias Pachonik.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws