Burger sluit tijdelijk Feyenoord-vertrek niet uit: 'Maar Ajax nooit van m'n leven'

Burger sluit tijdelijk Feyenoord-vertrek niet uit: 'Maar Ajax nooit van m'n leven'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 22:14vr 12-07-2019 om 22:14

Wouter Burger hoopt Feyenoord-trainer Jaap Stam in de voorbereiding te overtuigen. De achttienjarige middenvelder maakte in het met 3-1 verloren oefenduel met Red Bull Salzburg het enige doelpunt van de Rotterdammers.

"Ik geef alles dat ik in mij heb om te laten zien hoe goed ik ben. Ik wil heel graag, maar moet ook geduld hebben", vertelt Burger voor de camera van VTBL. "Ik ben blij dat ik in ieder geval minuutjes krijg van de trainer. Ik denk dat ik heb laten zien dat ik veel kwaliteiten heb. Dat ik zeker goed meekan op dit niveau en dat ik stappen heb gemaakt ten opzichte van vorig jaar."

Burger hoopt zo dicht mogelijk tegen de basis van Feyenoord aan te zitten, maar hij trekt al voorzichtig zijn conclusies. Stam startte tegen de Oostenrijkse kampioen met de vaste kern, terwijl na rust de nodige talenten de kans kregen. Tot die laatste groep behoorde Burger. "De eerste helft was iets meer richting de basiself, dus dan kunt u hem zelf wel invullen…"

Burger sluit een verhuur daarom niet uit. "Ik wil gewoon heel graag minuten gaan maken in het betaald voetbal. Ik denk dat het nu heel belangrijk is dat ik mij ga ontwikkelen en niet stil sta. Eventueel sta ik wel open voor een verhuur, ja." Eén club sluit hij echter uit. "Ajax? Nooit van mijn leven."

Poll

Moet Feyenoord Burger verhuren aan een Eredivisie-club?

(1965 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws