Feyenoord met handen in het haar door nieuwe blessure: 'Betere vind je niet'

Feyenoord met handen in het haar door nieuwe blessure: 'Betere vind je niet'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 06:46ma 15-07-2019 om 06:46

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 07:14ma 15-07-2019 om 07:14

Feyenoord maakt zich zorgen om een knieblessure van Nicolai Jörgensen. Hoewel de Deense spits van mening is dat hij weer voluit kan trainen, sturen de Rotterdammers hem maandag naar het Erasmus Medisch Centrum, meldt Voetbal International.

Jörgensen kon tijdens het trainingskamp in Oostenrijk niet volledig meetrainen. De oefenduels met Darmstadt 98 (2-1) en Red Bull Salzburg (1-3) liet hij zelfs aan zich voorbij gaan. Hoe ernstig de blessure is, is nog niet duidelijk. Mocht Feyenoord het opnieuw langere tijd zonder de spits moeten stellen, dan zal de club op zoek gaan naar aanvallende versterking, weet VI.

Trainer Jaap Stam hoopt dat hij Jörgensen niet lang kwijt is. "Ga jij maar ergens anders een betere spits vinden. Noem er maar even drie, die dan ook nog te halen zijn voor Feyenoord. Die vind je dus niet. Een fitte Jörgensen is voor Feyenoord gewoon van grote waarde: zelfs niet helemaal topfit is hij nog in staat verschil te maken voor ons."

Ook Luciano Narsingh miste de oefenwedstrijden in Oostenrijk. De vleugelaanvaller kwam het voorbije seizoen nauwelijks in actie, waardoor hij de tijd krijgt van Feyenoord om wedstrijdfit te worden. Hij hoopt spoedig zijn eerste wedstrijdminuten te kunnen maken.

Poll

Is Jörgensen de beste spits van de Eredivisie?

(3083 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws