Heerenveen-aanwinst: 'Ik wil mijn skills laten zien en doelpunten maken'

Heerenveen-aanwinst: 'Ik wil mijn skills laten zien en doelpunten maken'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 17:44ma 15-07-2019 om 17:44

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 17:58ma 15-07-2019 om 17:58

Chidera Ejuke hoopt de fans van sc Heerenveen de komende jaren te vermaken met acties en doelpunten. De 21-jarige aanvaller rondde maandag zijn transfer van het Noorse Valerenga naar Friesland af en stelt zich voor op de clubsite.

"Ik heb graag plezier. Buiten en binnen de lijnen. Op het veld beleef ik dat vooral wanneer ik de bal aan de voet heb", laat de Nigeriaan weten. "Ik ben een technische speler en hou ervan mogelijkheden te creëren voor mezelf, maar ook voor mijn teamgenoten. Samen doelpunten maken, daar geniet ik van."

Ejuke kan op alle posities voorin uit de voeten, maar speelt het liefst vanaf de linkervleugel. "Bij Valerenga speelde ik eigenlijk ook altijd op die positie. Ik voel me er thuis, maar als de trainer me ergens anders neerzet, is dat geen enkel probleem. Ik hou van mooi en goed voetbal. Zo'n soort speler ben ik ook. Ik wil mijn skills laten zien en zoveel mogelijk doelpunten maken en assists geven."

Ejuke hoopt zijn talent in het Abe Lenstra Stadion verder te ontwikkelen. "Daar staat sc Heerenveen om bekend. Het is een van de redenen waarom ik hier graag naartoe wilde komen. Ik wil het maximale uit mezelf halen en uiteindelijk op een zo hoog mogelijk niveau spelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws