Lamprou koos voor Vitesse: 'Wil niemand tekort doen, dat is ook een mooie club'

Lamprou koos voor Vitesse: 'Wil niemand tekort doen, dat is ook een mooie club'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 12:40wo 17-07-2019 om 12:40

Kostas Lamprou gaf Vitesse de voorkeur boven Sparta, ook al leek zijn kans op speeltijd in Rotterdam groter. De goalie stelt dat hij in Vitesse een grotere uitdaging zag.

"Ik vind Vitesse een hele mooie club, het spreekt me aan. (...) Meestal luister ik naar mijn gevoel. Natuurlijk heb ik erover nagedacht, maar ik vond Vitesse altijd al een mooie club. Ik vond het ook een mooie uitdaging, daarom heb ik voor Vitesse gekozen", legt Lamprou voor de camera van FOX Sports.

Lamprou, die transfervrij was nadat hij uit zijn contract liep bij Ajax, ging ook in gesprek met Sparta. "Dat was ook een heel goed gesprek. Ik wil niemand tekort doen. Dat is ook een hele mooie club, maar ik vond de uitdaging bij Vitesse beter bij mij passen."

Dat hij in Arnhem is gehaald als tweede keeper, vindt Lamprou te makkelijk gedacht. "Je gaat de strijd aan, ook al weet ik dat Pasveer het de laatste wedstrijden van vorig seizoen goed gedaan heeft en daar misschien een beetje voordeel mee heeft. Maar Vitesse speelt voor Europees voetbal en daar heb ik ook aan gedacht Het is weer een stap hoger dan Sparta. (...) Het zal niet makkelijk zijn. Ik ben iemand die elke dag keihard werkt en we zullen zien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws