'Twintig miljoen voor Berghuis is veel te veel, daar moet je een cv voor halen'

'Twintig miljoen voor Berghuis is veel te veel, daar moet je een cv voor halen'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 17:55wo 17-07-2019 om 17:55

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 21:23wo 17-07-2019 om 21:23

Fans van PSV zijn nog niet dolenthousiast over de mogelijke komst van Steven Berghuis. Hun club heeft interesse in de buitenspeler van Feyenoord en meldde zich volgens het AD al officieel in Rotterdam, maar de supporters vragen zich af of Berghuis goed genoeg is voor een basisplek.

Bennett van Fessem
EINDHOVEN

"Nee, alsjeblieft niet. We hebben genoeg eigen talent", is een van de reacties op de vraag of PSV voor Berghuis moet gaan. "Ik denk dat wij veel betere spelers hebben: Bergwijn, Malen, Gakpo… waarom zou je Berghuis halen? Dat Berghuis naar PSV wil is goed, maar niet ten koste van wat nu in de basis staat", zegt een ander tegenover VoetbalPrimeur

Dat is een meer gehoord argument. Berghuis wordt gezien als een leuke speler, maar is volgens de fans geen verbetering ten opzichte van het huidige materiaal. "Het is wel een hele goede speler, maar ik denk dat hij wel heel veel concurrentie heeft op de flanken. (...) Met wat wij op de flanken hebben met Bergwijn, Bruma en Lozano,  denk ik wel dat hij niet veel aan spelen toekomt."

Mocht PSV alsnog besluiten Berghuis te willen halen, moet de club zeker niet de genoemde twintig miljoen betalen. "Twintig miljoen voor Berghuis is veel te veel. Daar moet je gewoon een hele goede centrale verdediger van kopen", klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat denk jij: vertrekt Berghuis naar PSV?

(13499 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws