AZ en Boadu vinden elkaar: 'Nog steeds vertrouwen na twee zware blessures'

AZ en Boadu vinden elkaar: 'Nog steeds vertrouwen na twee zware blessures'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 17:26vr 19-07-2019 om 17:26

Myron Boadu heeft zijn contract bij AZ verlengd. De achttienjarige spits lag tot de zomer van 2021 vast en heeft daar nog eens twee seizoenen aan vast geplakt, maken de Alkmaarders vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen.

Hiermee heeft AZ de tweede centrumspits in korte tijd aan zich gebonden: donderdag zette Ferdy Druijf al zijn handtekening. Boadu lijkt met de regerend Keuken Kampioen Divisie-topscorer – Druijf speelde vorig seizoen voor Jong AZ en werd na de winterstop verhuurd aan NEC – te moeten concurreren om een basisplek. De jonge Amsterdammer gaat komend seizoen in ieder geval met rugnummer negen spelen, blijkt uit de video van AZ.

Boadu maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor het eerste van AZ, maar zijn stormachtige ontwikkeling werd onderbroken door een zware enkelblessure die hij tegen Feyenoord opliep. Eerder scheurde hij al zijn kruisband af. "Dat de club na twee zware blessures nog zoveel vertrouwen in je heeft, daar ben ik alleen maar blij om", laat hij weten aan NH Sport.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie vind jij de beste AZ-spits?

(761 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws