De Jong baalt van oefenduel achter gesloten deuren: 'Ze zien dat ik lieg'

De Jong baalt van oefenduel achter gesloten deuren: 'Ze zien dat ik lieg'

19-07-2019 21:48 Laatste update: 22:33
100

SC Cambuur speelde vrijdag een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle, maar deze werd achter gesloten deuren afgewerkt. Cambuur-trainer Henk de Jong baalt als een stekker en biedt zijn excuses aan richting de supporters.

De Jong heeft liever dat oefenwedstrijden openbaar zijn en vindt het oprecht jammer dat er niemand langs de kant stond. "Dat is hartstikke zonde. Onze supporters, maar ook die van Zwolle horen hierbij te zijn", zegt De Jong tegen Cambuur TV.

Wedden

Meer odds

"Tegenwoordig is het zo dat je er niet over mag praten. Deze wedstrijd stond al gepland. Het is lastig. Mensen staan iedere dag bij de training. Dan moet ik vertellen dat we een teamuitje hebben. Aan m'n kop zien ze dat ik lieg, want ik kan niet liegen. Je ziet het steeds meer. Het heeft niet eens met eigen supporters te maken, maar ook anderen die bellen dat ze komen. Dan gaan de wedstrijden eruit, waardoor wij niet aan voetballen toekomen."

De Jong biedt vervolgens zijn excuses aan richting de supporters. "Sorry, het moest even. Liever niet, hè." Cambuur verloor met 1-4 van PEC.