Ziyech meldt zich weer na elf dagen vakantie: 'Ik heb me volledig afgesloten'

Ziyech meldt zich weer na elf dagen vakantie: 'Ik heb me volledig afgesloten'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 15:13ma 22-07-2019 om 15:13

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 10:34di 23-07-2019 om 10:34

Hakim Ziyech heeft zich maandag weer gemeld bij Ajax. De Marokkaanse middenvelder kon in totaal genieten van elf dagen vakantie, na de uitschakeling op de Afrika Cup met Marokko. 

Bij zijn rentree werd Ziyech opgevangen door Ajax TV. "Mijn vakantie was goed. Ik ben lekker tot rust gekomen. We kunnen er nu weer tegenaan", aldus de international. 

Hij vierde vakantie in Marokko. "Lekker elf dagen. Nu is het tijd om te beginnen. Je wil natuurlijk niet te lang stil zitten. Het kriebelt zeker weer om te beginnen."

Tijdens zijn vakantie heeft Ziyech zich compleet afgesloten van de voetballerij. "In de groepsapp is er wel contact, ook met de trainer. Zodoende was ik wel een beetje op de hoogte, maar qua wedstrijden en dat soort dingen heb ik me wel volledig afgesloten."

"Ik denk dat ik nu gewoon aansluit bij de groep. Vandaag nog niet. (...) Ik heb twee weken niets gedaan. Ik heb volledig mijn rust gepakt, ik ben niet alles kwijt, maar ik ben ook nog niet helemaal fit."

Ajax speelt maandag twee oefenduels. Om 14.00 uur heeft een B-ploeg afgetrapt tegen OFI Kreta, om 19.00 uur staat een duel met Panathinaikos op het programma. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Ziyech nog verkocht wordt deze zomer?

(6762 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws